ELKAAR INSPIREREN EN VERSTERKEN

Wij zijn professionals met brede ervaring in en een groot hart voor de zorg. Onze werkervaring vult elkaar aan. We kennen de verschillende sectoren van de zorg van binnenuit. Voor de Vreelandgroep werkten we als (technisch) bedrijfskundige, medisch specialist, zorgbestuurder, bestuurssecretaris óf als adviseur binnen een zorgorganisatie. We hebben verschillende achtergronden, maar delen onze passie voor de manier waarop de Vreelandgroep het adviesvak beoefent. Inspirerend, gedegen, respectvol, luisterend, analyserend, vernieuwend en handen uit de mouwen. Dat bindt ons en maakt ons tot een team van collega’s die elkaars specialismen versterken.

Inge vd Voorde

Inge vd Voorde

Ik bied secretariële ondersteuning aan onze adviseurs. Dit doe ik met veel plezier en betrokkenheid.

Karine Neplenbroek

Karine Neplenbroek

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Peter Tiebout

Peter Tiebout

Ik maak zaken niet moeilijker dan ze zijn. Met gevoel voor de bestaande cultuur, dring ik snel tot de kern van een vraagstuk door. Samen met u bepaal ik welke actie nodig is. Mijn werkwijze wordt als complementair en structurerend ervaren.
Jan Landman

Jan Landman

Met mijn praktische instelling ondersteun ik bestuurders en dokters. Structuur aanbrengen en (herstel van) onderling vertrouwen zijn voor mij kernelementen. Opdrachtgevers typeren mij als betrouwbare buitenboordmotor en als adviseur met een gouden pen.

Jaap Beerens

Jaap Beerens

Wat ik het leukst vind om te doen? Ideeën, plannen, mensen en cijfers aan elkaar verbinden. Met elkaar nadenken over en werken aan praktische verbeteringen van de zorg.

Herre van Kaam

Herre van Kaam

Alles al geprobeerd? Tijd voor iets compleet anders. Prikkelend, vernieuwend, in verbinding tussen hart en hard en, in verbinding met u. Resultaten die uw organisatie zullen veranderen, die u zullen veranderen en die ook mij zullen veranderen.

Gerben Smid

Gerben Smid

Ik help organisaties door mensen te verbinden aan doelen én aan elkaar. Ik ben scherp in de analyse, maar zet mensen niet in de hoek. De verbetering zet door, ook als ik weer weg ben. De zorg is bij uitstek een teamsport. Ik ben graag uw coach.

Fred Kremer

Fred Kremer

Ziekenhuizen zijn al 36 jaar mijn habitat. Vanuit een zorginhoudelijk en bedrijfskundig perspectief doorzie ik samen met u waar de knelpunten liggen. Samen met u ontdek ik creatieve en onverwachte oplossingen.
Annelieke Holtman

Annelieke Holtman

In de verbinding van mens en strategie vind ik mijn uitdaging. Komend vanuit het primaire proces weet ik wat belangrijk is voor goede kwaliteit van zorg. Deze informatie neem ik mee tijdens de zoektocht naar praktische oplossingen voor uw organisatie.

Denise van Brenk

Denise van Brenk

Het geeft mij energie om processen zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Aan de hand van data analyses komen we samen tot praktische inzichten om uw processen te verbeteren. Hierbij kunnen analytische- en simulatiemodellen bijdragen om diverse scenario’s te toetsen.
Joep van Dun

Joep van Dun

Vol energie zet ik mij in om de Nederlandse gezondheidszorg vooruit te helpen. Als bèta gebruik ik daarbij graag mijn harde kant; met cijfers beslissingen ondersteunen. Voor de échte verandering zet ik graag mijn zachte kant in; luisteren, en een snelle connectie met alle lagen in uw organisatie.
Levon Sahakian

Levon Sahakian

Met mijn achtergrond in medische technologie begeef ik me graag op het vlak waar zorg en techniek samenkomen. Middels cijfermatige analyses kom ik samen met u tot conclusies die u in staat stellen om weloverwogen keuzes te maken en uw processen te verbeteren.
Rosanne Geijtenbeek

Rosanne Geijtenbeek

Vraagstukken over organisatieculturen, verandermanagement en communicatie vind ik het meest interessant! Het liefst werk ik met u en uw organisatie samen om werkwijze te analyseren om zo de zorg te verbeteren. Dit zie ik als een uitdaging waar zowel u als ik van kan leren.
Annicky Reijers

Annicky Reijers

Steeds meer data wordt geregistreerd. Door op de juiste manier om te gaan met deze data wil ik komen tot kennis. Samen met u wil ik die kennis als hulpmiddel gebruiken om uw zorgorganisatie te helpen excelleren.
Maud Bik

Maud Bik

In korte tijd ben ik vertrouwd met uw organisatie en vraagstukken. Doelgericht, gebaseerd op feiten en met aandacht voor houding en gedrag komen we tot de beste oplossing.